En güzel ilahiler “En Sevgili” için seslendirildi
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Konservatuvarı Türk Tasavvuf Musiki Korosu,  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde uzun yıllar unutulmayacak bir konsere imza attı. “Hoşgeldin En Sevgili” adını taşıyan konserde seslendirilen ilahiler, kalplerdeki Peygamber sevgisine şahitlik etti.

 

PEYGAMBER SEVGİSİNİ EN GÜZEL ANLATAN İLAHİLER

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Konserde, Türk Tasavvuf Musikisi korosunu, KBB Konservatuvarı Tasavvuf Müziği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi yönetti. Koro, konserde tasavvuf müziğinin seçkin örneklerinin yanı sıra Peygamber sevgisini en güzel şekilde anlatan ilahilere yer verdi.

 

GÖZLERİ VE YÜREKLİ DOLDURAN PEYGAMBER SEVGİSİ

Solo performanslara da yer verilen konseri vatandaşlar büyük bir beğeni ile izledi. Peygamber efendimize adanan birbirinden güzel ilahilerin seslendirilmesi sırasında vatandaşlar duygusal anlar yaşadı.

 

ALKIŞLAR KORO İÇİN

Konserin sonunda koronun başarısı izleyenler tarafından dakikalarca alkışlandı. Koroyu yöneten şef Prof. Dr. Hakkı Turabi ise yaptığı konuşmada, böylesine anlamlı bir gecede kendilerini yalnız bırakmayan Kocaelililere teşekkür etti. Konservatuvar Sorumlusu Tuğçe Erenci de başarılı konser için Prof. Dr. Hakkı Turabi’ye çiçek vererek teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817