banner2752
banner2750
banner2776

ENDURO ŞAMPİYONASINA NEFES KESEN LANSMAN

Enduro tutkunlarının ilgiyle takip ettikleri Türkiye Süper Enduro Şampiyonası 4. ayağı hafta sonu Kocaeli’de yapılacak. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Kartepe Belediyesi destekleriyle 13-14 Ağustos tarihlerinde Kartepe Motocross ve Atv Parkuru’nda toplu start alacak şampiyona öncesi İzmit Kent Meydanında lansman yapıldı.

 

KENT MEYDANINDA LANSMAN

İzmit Kent Meydanı'nda şampiyona öncesi yapılan lansmana Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, KASKF Başkanı Murat Aydın, Kartepe Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Mevlüt Kolay, sporcular ve enduro tutkunları katıldı.  

 

HER TÜRLÜ SPORU DESTEKLİYORUZ

Lansmanda konuşan Başkan Vekili Çakmak, “Kocaeli’yi sporun başkenti yapmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar yapıp, sporun her alanına destek veriyoruz. Bugün burada Türkiye Süper Enduro Yarışlarının lansmanını yapıyoruz. Şehrimiz hafta sonu yapılacak Türkiye Süper Enduro Yarışlarına ev sahipliği yapacak. Tüm vatandaşlarımızı bu yarışlara davet ediyorum” dedi

 

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Konuşmaların ardından Kent Meydanında hazırlanan pistte gösteri gerçekleştirildi. Sporcular kendileri için hazırlanan engelleri aşarken vatandaşlar meraklı gözlerle sporcuları izledi.

 

BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLACAK

Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi tarafından Kartepe ilçesinde düzenlenecek Türkiye Süper Enduro Şampiyonası’nın açılış ayağında toplu start alacak endurocular, zorlu engelleri aşmaya çalışacak. Süper Enduro Pistindeki (750 mt) yarışlar; Super EnduroGP, Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Genç (EG), Enduro Veteran (EV) ve Enduro Kadın (EV) sınıflarında yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680