Engelli aileleri Keyif 6’nın konuğu

Özellikle siyasiler ile bürokratların uğrak mekanları arasında yer alan Keyif 6’nın eşsiz lezzetlerinin tadına, önceki gün de Kocaeli Bedensel Engelliler ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Argüç ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri baktı. Engelli aileleri onuruna verilen yemeğe AK Parti Körfez İlçe yöneticilerinden Leyla Coşkun da eşlik etti.

 

CAĞ KEBABI YEDİLER

Keyif 6 Restaurant’ın sahipleri Hetem Karahancı ve Veli Yıldız tarafından, Engelliler Haftası dolayısı ile verilen yemekte ağırlanan engelli aileleri, restoranın özel lezzeti olan cağ kebabının da tadına baktı. Karahancı ve Yıldız’ın yakından ilgilendiği konuk dernek üyeleri, ikramların ardından sunulan ceviz tatlısını da çok beğendi. Dernek başkanı İsmet Argüç ve yöneticiler, konuk severliği ve davetleri nedeniyle mekan sahiplerine teşekkür etti.

 

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817