Engin Koyun’a Durmak  Yok

Mart yerel seçimlerine 4 ay kala ilçede adım atmadık yer, girilmedik sokak bırakmamaya niyetli olan ve bu sloganla yola çıkan Engin Koyun, gittiği her yerde memnuniyetle karşılanınca daha da güçlenerek ziyaretlerini devam ettiriyor.

Bu ziyaretler kapsamında Hacı Osman Mahallesi’nde yer alan Körfez Amasyalılar Dernek Başkanı Ahmet Çınar ve yönetimini ziyaret eden Engin Koyun, her köşesini çok yakından bildiği Körfez için yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Engin Koyun daha sonra ilçenin tecrübeli siyasilerinden ve KSMMMO Körfez Şube Başkanı olan Mali Müşavir Orhan Bozkurt’u ziyaret etti. Ziyarette iki tecrübeli siyasetçi ve teşkilatçı gündem ve seçim ile ilgili sohbet ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817