Engin Koyun’dan  Kurt’a Tebrik Ziyareti

KURT’LA BULUŞTULAR

2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren ve nihai hedefini Süper Lig olarak belirleyen Kocaelispor’un başkan vekili olan Engin Koyun, başarılı iş insanları Yusuf Baki ve Yaşar Mürtezaoğlu ile Sergülen Kurt’a ziyarette bulundu.

ENGİN KOYUN KUTLADI

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Kocaelispor Başkan Vekili Engin Koyun, Sergülen Kurt’u yeni görevi dolayısıyla tebrik ederken, kendisinin bu vazifesinde başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Konukları ile yakından ilgilenen İlçe Milli Eğitim Müdür Sergülen Kurt ise “Engin başkanımızla birlikte Kocaelispor’umuzun daha da iyi noktalara geleceğine ve kentimizi Süper Lig’de temsil edeceğine inanıyoruz. Ziyaret nedeniyle tüm konuklarıma teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817