ERANIL, BİR KEZ DAHA TÜRKİYE 1.'Sİ
 Finalde rakibini nakavt ederek devre dışı bırakan Kıvanç, bundan iki ay önce Kastamonu Küre Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Küre Kilim Festivali kapsamında yapılan MMA maçlarında yine Türkiye 1.'si olarak kürsüye çıkmıştı. Yapılan MMM 2. etap maçlarında da birinci olan Eranıl, Kocaeli'nin ve ülkemizin gururu oldu.

Eranıl  böylelikle,  Kick Boks şampiyonlukların bir yenisini daha eklemiş oldu. Bilindiği gibi MMA Sporu, diğer mücadele sporlarında kullanılan ve çok geniş mücadele teknikleri içeren, tam temas mücadele sporudur. Kurallar, sporcuların yerde veya ayakta iken birbirlerine hücum etmelerine ve sarılarak mücadele etmelerine izin vermektedir. Eranıl, hedefinin milli takım olduğunu, söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817