ERZURUM ÇAT İLÇESİ DERNEĞİ HER HAFTA BULUŞUYOR
 3 hafta önce yapılan genel kurul ile kurucu başkanlıktan seçilmiş başkanlığa geçen Erdal Durmuş, yaklaşık 6 aydır sürdürülen kahvaltı ve yemek buluşmalarını geleneksel hale getirdi. Har hafta Cumartesi akşamları düzenlenen yemek buluşmasında, yönetim ve üyelerden gönüllü olan iki kişi hazırlık yapıyor ve yöreye ait yiyecekleri hazırlatarak, dernekte ikram ediyor. Kalabalık katılımla yenilen yemekten sonra da, çay içilerek sohbet ediliyor. Bu sayede tanışma ve kaynaşmayı arttıran Dernek başkanı Erdal Durmuş, yine ayda bir kez kahvaltı ve fasıl gecesi yaparak, sürekli bir canlılık sağlıyor.

Erdal Durmuş, derneğe yeni bir bina hazırladıklarını, etkinliklere yenilerini katarak bu alanda fark oluşturacaklarını belirtiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817