Erzurumlular Halaylarla Asker uğurladı

Körfez`in tanınmış simalarından aslen Erzurumlu olan Gübretaş emeklisi Burhanettin ve Leyla Sayım çiftinin Körfez Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi oğulları Yasin Sayım, halaylar eşliğinde askere uğurlandı. Sayım, asker eğlencesini Körfez Erzurumlular Derneği`nde yöresel türküler ile oyunlar eşliğinde hemşerileri ve arkadaşlarıyla doyasıyla kutladı. 

 
YALNIZ BIRAKMADILAR
Yasin Sayım`ın asker gecesine iş adamı Ahmet Önal, Körfez Belediye Yazı İşleri Müdürü Osman Yurt, AKP Körfez İlçe Başkan Yardımcısı Bekir Sarıgül, Körfez Belediye Meclis üyesi Muhammet Hamarat, MHP Körfez İlçe eski Başkanı Salih Kurtbaş, Körfez Erzurumlular Derneği eski Başkanı Erdal Durmuş, Kocaeli Erzurumlular Derneği Vakıf Başkan Yardımcısı Selami Sayım, Körfez Emekliler Derneği Başkanı İlhami Önal ve çok sayıda Erzurumlu katıldı. 
 
AMASYA`DA YAPACAK
Vatani görevini 349 gün kısa dönem ve Amasya 1`nci Er Tabur Komutanlığı`nda yapacak olan Yasin Sayım, sevenleriyle birlikte geç saatlere kadar doyasıya eğlenirken gece sonunda adet olduğu üzre Sayım`ın eline kına yakıldı. Kına sonrasında baba Burhanettin Sayım duygularını; “Allah her askerimize sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin. Hepsine hayırlı teskereler versin” temennisinde bulundu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817