Eşinden boşanamadığı için intihar etmek istedi

 Edinilen bilgilere göre; İsmail Kutlucan (33) isimli bir vatandaş, boşanmak istediği eşinin hamile olduğunu öğrenince intihar etmek istedi. Boşanmak istediği eşi Gülşah Kutluca ile sevmeden evlendiğini anlatan Kutlucan, eşinin kendisini tehdit ederek zorla nikah yaptığını söyledi. 2 yıldır mutsuz bir evlilik yaşadığını; ancak eşinin bir türlü boşanmayı kabul etmediğini söyleyen İsmail Kutluca, büyük sorunlar yaşadığını belirtti.

 

ONUNLA ANLAŞMIŞTIK

Kutluca, "Ocak ayında eşimle konuştuk. Boşanma konusunda anlaştık aradan 1 ya da 1 buçuk ay geçti geçmedi hamile olduğunu söyledi. Rızam olmadan doğurmak istediğini belirtti. Çocuğu aldırmasını söyledim yanaşmadı. Kendi bildiğinden de şaşmıyor. Çocuğu doğurmak istemesini anlıyorum; ama önceki tartışmalarımızda her istediğini yapacağım diye söz verdi. Beni ikna edip, bir süre zaman geçirdikten sonra da manasızca çocuk meydana getirmesini kabul edemiyorum.” Dedi.

 

HALASI VE ENİŞTESİ DE SUÇLU

Kutluca konuşmasına şöyle devam etti,” Eşim çocuğu doğuracağım diye ısrar ediyor. Ancak ben de böyle bir boşanma istemiyorum. Kendimi emanet edemeyeceğim birine çocuğumu emanet edemem" dedi. Eşinin ‘halası ve eniştesinin’ hiç çocuklarının olmadığını kendilerindeki bu çocuk özleminden dolayı biz bakarız gibi destekler ile eşini etkilediklerini ve bu noktaya geldiklerini belirten Kutluca, Bu durumdan onlarında büyük suçu var” diye konuştu.

 

İFADESİ ALINDI SERBEST BIRAKILDI

 İntihar etmek için İzmit Merkez Bankası mevkiinde bulunan bir iş merkezinin 7. katının balkonuna çıkan İsmail Kutluca, polisin yoğun çabaları sonucu bulunduğu yerden kendi rızası ile aşağı indi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Kutluca, eşi ile görüştürülerek sorununa çözüm bulunması konusunda yardım edileceği sözünü alarak ikna edilerek, İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817