Eşini öldürüp araziye atan cani koca yakalandı

Darıca Osman Gazi Mahallesi Eda Sokak adresinde ikamet eden Emrah Çakır, eşi Hazal Çakır ile tartışmış, olayın ardından 1 yaşındaki çocuğunu alan Hazal Çakır evini terk ederek babasının evine gitmişti. Bu duruma öfkelenen Emrah Çakır, eşi Hazal Çakır’ı kaçırdıktan sonra tabancayla öldürmüş ve cesedi Darıca Mithatpaşa Caddesi’nde bulunan bir fabrikanın yanındaki boş araziye atmıştı. Gece saatlerinde polisi arayarak eşini öldürdüğünü ve cesedini attığı boş arazinin adresini bildiren Emrah Çakır daha sonra kayıplara karıştı.

 

3 KİŞİ DAHA YAKALANDI

Emrah Çakır’ın ihbarda bulunduğu yerde yapılan incelemede Hazal Atmaca Çakır’ın cansız bedeni bulunmuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet birimleri, cinayet zanlısını ve olaya karışan 3 kişiyi yakaladı. Cinayet zanlısı Emrah Çakır’a yardım ettikten sonra Ordu’ya kaçan üvey kardeşi Kader K., bu kentte gözaltına alındı. Kocaeli’ye getirilen Kader K. emniyette işlemlerinin tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği Gebze Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

TALİHSİZ KADIN TOPRAĞA VERİLDİ

Eşini öldüren şahsın peşine düşen ekipler yaptıkları çalışmalar sonucunda Emrah Çakır’ın 34 VN 8310 plakalı araç ile kaçmaya çalıştığını belirledi. Aracın peşine düşen ekipler Emrah Çakır’ı ve yanında bulunan Levent A.’yı gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanan şahıslar Gebze Adliyesi’ne sevk edildi. Hazal Çakır’ın cenazesi Darıca Emek Mahallesi Merkez Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun Mahallesi’ndeki mezarlıkta toprağa verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817