Eşkali belirlenen kapkaççı, polise yakalandı
 İzmit’te iki ayrı kadına kapkaç yapan kişi, son işinde yakayı ele verdi. Alınan bilgiye göre İzmit Kadıköy Mahallesi Doğukışla Parkı mevkiinde yolda yürüyen Ayşe Çoban isimli kadının elinden cüzdanı çalan zanlı hızla koşmaya başladı. Cüzdanı çalınan Ayşe Çoban da kapkaççının peşinden bir süre koştu. Ancak zanlıyı yakalayamayınca aldığı eşkalleri polise bildirdi. D-100 Karayolu Yenidoğan Çetin Emeç köprüsü altında önceki gün evine gitmeye çalışan Ceyda Aksoy isimli bayana da gündüz vakti kapkaça uğradı.


ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Sümer Karakoluna giderek şikayetçi olan ve daha sonra şikayetini geri alan bayanın da verdiği eşkal bilgileri bir önceki olayla aynı eşkale sahip olan E.Ö. olduğu anlaşıldı. Daha önceden de sabıkası olduğu öğrenilen E.Ö. yapılan çalışmalar sonucu İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Karakola getirilen E.Ö.’nün bir hafta önce Doğu Kışla mevkiinde kapkaç yaptığı Çoban tarafından da teşhis edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan E.Ö. daha sonra adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817