ESNAFIMIZ BÖLGEMİZİN EN BÜYÜK YATIRIMCISIDIR
 Körfez’de faaliyet gösteren esnaf ve sanatkârlar protokol üyeleriyle Tütünçiftlik Kültür Merkezinde kahvaltı programında buluştu.

Programa İlgi Üst Seviyedeydi

Düzenlenen programa Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın yanı sıra Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Teşkilat Mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Baran, “Ortak Akıl Anlayışı İle Hareket Ediyoruz”

Hazırlanan ve kısa zamanda yapımına başlanacak dev projelerle Körfez’i geleceğe emin adımlarla götürecek olan Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bölgemizin En Büyük Yatırımcısı Esnafımızdır” diyerek esnaf vatandaşlara yönelik çalışmalarından bahsetti. Körfezli esnafların yoğun ilgi gösterdiği program Başkanların konuşmalarıyla devam etti. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Düzenlediğimiz programımıza ilgi ve alaka gösterdiğiniz için siz esnaf dostlarıma teşekkür ederim. Bugün burada önemli isimleri ilçemizde ağırlamanın onurunu yaşıyoruz. Sizlerin destekleriyle ülkemizi geleceğe emin adımlarla götüren kadrolarla bugün burada toplandık. Sizlerin istek ve talepleri bizler için çok önemlidir. Yaptığımız hizmetleri esnafımızın vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir Körfez’de yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz” dedi.

Karaosmanoğlu, “Örnek Projelere İmza Attık”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Vatandaşın ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını belirterek, “Hem fiziki belediyecilik hem de sosyal ve kültürel belediyecilik alanlarında örnek projelere imza attık. Hemşerilerimizin gönlünü almadan onların rızası olmadan hiç bir konuda hiç bir yerde adım atmadık ve atmamaya devam edeceğiz. Yapacağımız her işte esnafımız olsun sanatkârımız olsun, tüccarımız, halkımız, işçimiz, memurumuz her kim olursa olsun gönül rızasını alarak iş yapmak. Bu güne kadar bu yolu takip ettik, bu günden sonra da bu yolu takip edeceğiz. Esnafımızı da düşünürken Kocaeli’mizi ve diğer İlçelerimizi bir bütün olarak düşünerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bugüne kadar halkımız bizlere inandı güvendi. Bizde halkımızın bizde verdiği destekle beraber güzel Kocaeli’mize en güzel hizmetleri getirdik ve kazandırdık” ifadelerini kullandı.

Şeker, “Ülkemiz Gelişerek İlerlemeye Devam Edecek”

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, “Değerli yöneticilerimiz yaptıkları ve yapacakları hizmetleri çok güzel bir dille ifade ettiler. Ülkemiz gerçekten büyüyerek ve gelişerek ilerliyor. Tabi ki bu büyümeyi ve gelişmeyi istemeyen güçler var. Ülkemizin geleceğini kıskanan ve ilerlemesini istemeyen dış güçler ne kadar uğraşırsa uğraşsın inanmış insanların ve kadroların önüne geçemeyecek. Sizlerde ülkemize yapılan bu oyunları ap açık görüyorsunuz. Hükümetimizin istikrarı sizlerin desteği ile devam edecek. Kocaeli bundan önceli iktidarlarda çok yıprandı. Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve sizlerle yeniden doğdu. Bundan sonraki süreçte de bu istikrar devam edecek. 7 Haziran seçimlerinin önemini her fırsatta sizlere ifade ediyoruz. Sizlerle birlikte istikrarı sürdürerek, Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Körfezli esnaf ve sanatkârlar istek ve taleplerini Başkanlara ve Milletvekili İlyas Şeker’e iletti. Soru cevap şeklinde devam eden program da protokol üyeleri sık sık not alarak esnaf vatandaşların taleplerini not alarak, istek ve taleplerin çözümü için gerekli talimaları verdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817