Esnafla buluşan Demir “Esnaf can çekişiyor”

Esnafın dertlerini dinledi


BBP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Demir ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Bilgilendirme toplantıları ve yapmış olduğu ziyaretler aracılığıyla esnafla bir araya gelen Başkan Demir, İnönü Caddesi'nde hizmet veren esnafları ziyaret etti. Demir'e, BBP İzmit Gençlik Kolları Başkanı Onur Mutlu ve yardımcısı Semih Seviş eşlik etti. Demir gerçekleştirdiği ziyaretlerde kent ekonomisi için esnafın çok önemli bir role sahip olduğunu belirterek sermayeleşen ekonomik düzende orta ve küçük çaptaki esnafların can çekiştiğini vurguladı.


Teşekkür ettiler


İnönü Caddesi esnaflarından Rüyam Çiçekçilik’in sahibi Levent Öztürk “Bu ülkede seçimlerden önce çok kolay sözler veriliyor ancak verilen bu sözler nedense seçimlerden sonra unutuluyor derken, BBP’nin böyle bir kimlikle siyaset yapan bir parti olmadığını ifade etti. Öte yandan esnaflardan Ufuk Kandemir olumlu ve temiz muhalefet adına Büyük Birlik Partisi’ni mutlaka mecliste görmek istediğini söylerken, Ayhan Albayrak ise Büyük birlik Partisi İzmit İlçe’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizgisinden sapmadan yürüyor olmalarının kendilerine güven verdiğini sözlerine ekledi. Başkan Demir'in ziyaretinden ötürü son derece memnun olduğunu dile getiren İnönü Caddesi esnafları Demir’e teşekkür etti.  


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817