Evinin önünde silahlı saldırıya uğradı
 Geçtiğimiz günlerde polisten dayak yediği iddiasıyla ortalığı ayağa kaldıran ve basında çıkan haberlerle ismini duyuran Harun Karslı evinin önünde kurşun yağmuruna tutuldu.

Olay, sabah 06.30 sıralarında İzmit 28 Haziran Mahallesi Dere Sokakta meydana geldi. Polisten dayak yediğini iddia ederek geçtiğimiz günlerde tüm gazeteleri tek tek arayıp ve ziyaret ederek gazetelere haber olan Harun Karslı dün sabah saatlerinde evinin önünde silahla kafasından vuruldu. Hastanede ameliyata alınan Karslı’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

5 YERİNDEN İSABET ALMIŞ

Karslı sabah saatlerinde evinin önünde kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Vücudunun 5 yerine kurşun isabet eden kurşunlarla ağır şekilde yaralanan Karslı hemen Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karslı, buradan Yalova Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, durumunun ağır olduğu öğrenilen Harun Karslı’ya silahlı saldırıda bulunan şahsın peşine düşerken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sakaryali 5 yıl önce

Babası Sadik Karslı vurdu şuan yatalak ve babayla eyni evde yaşıyor canı sıkıldıkça yatalak oğlunu dövüyor korkudan herkez susuyor

banner2817