Fatih Mahallesi Fethe Hazır!
 Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalara Teşkilat Mensuplarının yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlk olarak vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkanlar mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinlediler. Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan protokol üyeleri Fatih Mahallesinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları ve kahvehaneleri ziyaret etti.

Mahalle Sakinleri Büyük Destek Verdi

Halkın arasında sıcak ve samimi bir şekilde sohbet ederek isteklerini can kulağıyla dinleyen protokol üyeleri daha sonra Ak Parti Seçim İrtibat Bürosunu açmak üzere yürüyüş kortejine girdiler. Yüzlerce kişinin katıldığı açılış törenine mahalle sakinleri camlardan balkonlarda bayrak sallayarak destek verdiler.Meşaleler ve konfetilerle Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Milletvekili Adayı Zeki Aygün ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem karşılayan mahalle sakinleri törenin yapılacağı alanı tıklım tıklım doldurdu.

Badem, “Artık Her Alanda Hızla Gelişen Bir Türkiye Ve Körfez Var”

AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem, muazzam kalabalığı oluşturan mahalle sakinlerine teşekkür ederek konuşmasına başladı. Badem, “Geçmişimizi unutmamamız lazım, nasıl Ak Parti ile Körfez değiştiyse Türkiye’de değişti. Ülkemizin ilimizin ve ilçemizin geleceği için istikrarın sürmesi lazım. Yaptığımız hizmetlerin hepsi hükümetimizin gücüyle gerçekleşiyor. Muhalefetin nasıl bir çalışma içerisinde olduğunu görüyoruz. Bizim milletimiz bu boş vaatlere kanmaz. Muhalefet iktidardayken ülkemiz İMF'yle tanıştı. Hamdolsun milletimizin desteğiyle o günleri geride bıraktık. Artık her alanda hızla gelişen bir Türkiye ve Körfez var. İnşallah yine hemşerilerimizin desteğiyle daha da ilerleyeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşasına katkı sağlamayı sürdüreceğiz. İnşallah hükümetimize 7 Haziran'da güçlü bir destek vereceğiz” dedi.

Başkan Baran, “Bizlere Gönül Veren Bütün Kardeşlerimi Selamlıyorum”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’in ardından kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, seçim bürosunun hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başladı. Başkan Baran, “Bugüne kadar birçok yatırımı ilçemize ve ülkemize kazandırdık. Sizlerle birlikte el ele vererek ilçemizi kalkındırıyoruz. Önümüzdeki seçimlerle birlikte istikrarı sürdürecek 2023 hedeflerine emin adımlarla gideceğiz. Burada daha fazla çalışmak, daha fazla yorulmak üzere bir araya geliyoruz. Siyaseti birlikte yapıyoruz. Sizlerden destek istiyoruz. Gönüllerinizde yer tutmak istiyoruz. Hamd olsun Fatih Mahallemiz bizi bağrına bastı ve kucak açtı. Bizlere gönül veren bütün kardeşlerimi selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Aygün, “Körfez’deki Huzuru ve Birlikteliği Ülkemize Yayacağız”

Ardından kürsüye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Zeki Aygün, desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. Aygün, “Bugüne kadar birçok seçim geçirdik. Hepsinden sizlerin desteğiyle başarıyla çıktık. Bugün burada göğsümüzü kabartan ve onurlandıran bir görüntü var. Ülkemizi daha iyi bir geleceğe ve yarınlara taşıyacak gençlerimizi görüyorum. Allah sizlerden razı olsun. Bugüne kadar yaptıklarımızı anlatsam saatler yetmez. Bunları siz zaten biliyorsunuz. Sağlıkta, eğitimde nereden nereye geldiğimizi siz zaten biliyorsunuz. Bunlar bizim ölçüt değil. Hizmeti yaptık, yine yaparız. Bugün burada bayanları görüyorum. Bir davaya bayanlar el atmışsa, orada başarı garanti demektir. Ben bu anlamda Körfez’de bu işin bittiğini görüyorum. Bizim derdimiz, bizim davamız, Körfez’deki huzuru, Körfez’deki bu birlikteliği tüm Türkiye’ye yaymaktır. Bunun için mücadele ediyoruz” dedi.












,



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817