FEM’DEN BAŞARIYA ÖDÜL YAĞDI!

Ayrıca programa katılan tüm öğrenciler arasında yapılan hediye çekilişinde tablet pc , cep telefonu, fotoğraf makinesi, mp4, mp3 , dershane eğitim çekleri, kol saati , lisanslı takım forması ve kitap seti  gibi 80 hediye katılımcı dağıtıldı. Konferans salonunun tüm koltuklarının dolu olduğu programda katılımcılardan bir çoğunun  ayakta olduğu  dikkati çekti.

Bu yılki etkinlikleri ile dershanecilikten  daha  ziyade okulculuğu andıran yeni, modern ve teknolojik  binası ile kendisinden çok söz ettiren Fem Dershanesi Körfez şubesi  ödül  ve çekiliş töreni  ara sınıflardan  sorumlu Müdür Yardımcısı Erhan Sivrikaya’nın  güzel ve esprili sunuculuğu eşliğinde tanıtım barkovizyonu ile başladı. Kocaeli’de dereceye giren öğrencilere plaketlerinin verilmesi ile devam edilen programda  11. sınıf eşit ağırlık öğrencileri arasında açık ara ile 1. Olan Zemzem  DEMİREL’ in plaketini takdim eden Dershane Müdürü  İsa ŞAHİN  İl  genelinde  9000, Körfez’den ise 2000 kişi civarında müracaatın olduğu ilk adım sınavının üniversite sınavları için bir start hüviyeti  taşıdığını belirtti. Ayrıca başarının tesadüf olmadığını belirten Şahin 1985 yılında kurulan  FEM Dershanelerinin  27 yıllık tarihinde 1 yıl haricinde her yıl Türkiye birincilerini çıkarttığını belirtti. Sözlerine geçen yıl verdikleri yeni ve modern eğitim kompleksi  sözünde durduklarını belirterek devam eden  Şahin ayrıca Milli Eğitim Bakanımızın sınav ve dershanelere olan ihtiyacı gidermeden  dershaneleri kapatmanın mümkün olmadığını belirten  sözlerini hatırlatarak , dershanelerin gerek sınavlara hazırlanan gerekse okul takviyesi alan öğrenciler için vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirterek sözlerini  tamamladı.

Dershane  öğrencilerinden iki  öğrencinin  Mehmet Akif  AŞAR ve Melih OKUTAN ney ve gitar  eşliğinde vermiş oldukları mini konserin ardından ; Dershane rehberlik uzmanı  Yusuf Timur’un “Başarı İçin Planlama” konulu renkli sunumunun ardından  katılımcılar için hediye çekilişine geçildi .  Birbirinden güzel  80 hediyenin  dağıtıldığı  çekilişte çok renkli ve esprili manzaralar dikkati çekti. Son olarak sunucu SİVRİKAYA’nın “ Fem Dershanesi sizin  için var  , sizin için  buradayız. Kendimizle yarışmaya devam edeceğiz.” diyerek bitirdiği  gecede katılımcıların programdan  memnun bir şekilde ayrıldıkları  dikkatlerden kaçmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817