FİKRİ IŞIK ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
 Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, il binasına gelerek aday adaylığı başvurusu yaptı. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’a başvuru evraklarını teslim eden Bakan Işık, konuşmasına şehitlere rahmet dileyerek başladı. Polisleri, askerleri güvenlik güçlerini şehit edenlerin kanlarının yerinde kalmayacağını, melaneti işleyen teröristlerin cevabını alacaklarını söyleyen Bakan Işık, “Teröre, teröristlere karşı hiçbir taviz verilmeden mücadele sürecektir. Mayınlı tuzaklara karşı Tübitak’ta teknoloji kullanılarak ölenlerin minimize edilmesi için gayret ediyoruz.” dedi.

FP’den Hereke Belediye Başkan adayı olduğunu, AKP’nin kuruluşundan itibaren parti kademelerinde çeşitli görevler yaptığını hatırlatan Bakan Işık, 1.5 yıldır bakan olarak hizmet ettiğini söyledi. 7 Haziran’da 3’ncü dönem başvurusu yaptığını, 1 Kasım seçimleri içinde İl Başkanlığına bizzat başvuru yapmayı arzu ettiğini belirten Bakan Işık, “7 Haziran seçimlerinde seçmenin mesajını en iyi okuyan ve analiz eden parti olduk. 1 Kasım’a halkın verdiği mesajlar doğrultusunda hazırlanıyoruz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin herşeye hayır diyen tavrı, CHP ile derin görüş ayrılığı seçimin yenilenmesini kaçınılmaz kıldı.” dedi.

Kocaeli Teşkilatlarının rüştünü ispat eden, teşkilat kültürünün en iyi olduğu teşkilat olduğunu belirten Bakan Işık, paralel operasyonuyla ilgili şöyle yorum yaytı: “Sabah gazetelerde AKP’nin operasyonu gibi yakışıksız haberler gördüm. Yargının verdiği kararlar doğrultusunda operasyon yapıldı. Operasyonları yürütme ile ilişkilendirmek ya ya hukuki hiç bilmemek ya da siyasi malzeme olarak kullanmaktır. Suç varsa cezası olur, yokta hukukun gereği yapılır.”

7 Haziran seçimlerinde de aday adayı olan ancak 11 kişilik listede yer almayan Dr.Hakan Höbek, son günde aday adaylığı başvurusu yaptı. Höbek, engelli olmasına rağmen 8 bin TL’lik başvuru ücretini ödedi. Höbek geçen dönemde başvuru ücreti ödemişti. Gölcük’te Belediyesi’nden emekli, ilçede esnaflık yapan Şaban Demir(45) il binasına gelmeyip engelli kontenjanından milletvekili aday adaylığı evraklarını gönderdi


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817