Fındıksuyu Deresi’ne Köprü

 

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Arslanbey bölgesinde taşocağı mevkiinde bulunan, aşırı yağışlar sonrası taşma yapıp çevreye zarar veren Fındıksuyu Deresi üzerinde 6 metre genişliğinde 9 metre uzunluğunda beton köprü yapmak için çalışma başlattı.

 

Kartepe Orta Mahalle ile Adnan Menderes Mahalleleri’ni birbirine bağlayacak Fındıksuyu Deresi üzerine inşa edilecek köprü çalışmasını ile ulaşımın da güvenli hale getirilmesi hedeflenmekte. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın da yakından takip ettiği çalışmada gelinen noktayı yerinde görmek için Fen İşlerinden Sorumlu Meclis Üyesi Osman Orhan, Orta Mahalle Muhtarı Nizamettin Demirsoy ile birlikte inceleme yaptı.

 

Kartepe Orta Mahalle Muhtarı Nizamettin Demirsoy, başkanın talimatı sonrası başlatılan çalışmadan memnun olduklarını belirterek, “Fındıksuyu Deresi üzerinde köprü inşaatı önemli bir eksikliği giderecek. Mahallelerin bağlantısını sağlayacak bu çalışmanın tamamlanması ile ulaşım ağı da genişlemiş ve daha güvenli bir hale getirilmiş olacak. Başkanımıza ve ekibine mahallemize sağladığı hizmetler için teşekkür ederim” dedi.

 

Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, halkın güvenliğinin ön planda tutulduğu çalışmaların ilçe genelinde farklı noktalarda sürdüğünü belirterek, “Halkın taleplerinin öncelikli olduğu çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Önceden belirlenen sıkıntılı bölgelerde çözüm noktasında yapılacak çalışmalar güzel havalarda belirlenen program dahilinde gerçekleştirilmektedir. Fındıksuyu Deresi’ndeki çalışmada bunlardan biridir. Ekiplerimiz halkın güvenliğini sağlayacak bu tür çalışmaları vatandaşın kullanıma en kısa sürede sunmayı hedeflemektedir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817