FİTNESS SALONLARINDAN 23 BİN KİŞİ YARARLANDI

Belediyenin Kültür Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Yahya Kaptan Mahallesi Hanımeli Kültür Merkezi, Yuvam Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Kuruçeşme Kültür Merkezi, Akmeşe Kültür Merkezi, Belsa B Blok, Kent Konut, Körfez, Malta, Tüysüzler, Yenidoğan, Ayazma, Arızlı Toki ve Bekirdere mahallesinde açılan fitness salonları  hafta içi her gün 09.00- 16.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Bayanların büyük ilgi gösterdiği ve son sistem araç gereçlerle donatılmış olan salonlarda uzman kişilerin görev yaptığını söyleyen ilgililer” ücretsiz olan salonlarımızdan yararlanmak isteyenler nüfus cüzdan fotokopileriyle birlikte Belsa 4. kattaki Kültür Müdürlüğü Spor Birimine başvurabilirler” dediler.

Yetkililer, Belsa B Bloktaki, Yahya Kaptan’daki Hanımeli Kültür Merkezi ile Yuvam’daki Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki salonların çalışan bayanlar düşünülerek 18.00 ile 20.00 saatleri arasında da faaliyette olduğunu bildirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817