GALATASARAY KÜREK TAKIMINA  MORAL DOPİNGİ

Sapanca’da Gönül Sofram Restoran adlı işletmede teknik kadro ve idarecileri konuk eden Doğan Önal, bu büyük kulübün mensubu olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Birlikte yenilen akşam yemeği sırasında duygularını dile getiren Doğan Önal, “Sporun ülkemizde ve dünyada en büyük markalarından biri olan Galatasaray Kulübünün mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Spor modern dünyanın vazgeçilmez bir ihtiyacı, Galatasaray Spor Kulübü’de bu modern dünyada ki yerimizin teminatıdır. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu gerçeği en doğru şekilde kavrayıp, bize bu konuda gerekli hedefleri göstermiştir. Kürek sporu ilk bakışta diğer spor dalları gibi yakın gözükmese de, dört tarafının üçü denizlerle çevrili bir coğrafyanın milletiyiz. Su sporlarının ülkemizde daha çok ilgi görmesi ve yaygınlaşması doğal bir sonuçtur. Galatasaray kulübümüzün kürek takımı sporcularını bir kez daha sevgi ve muhabbetle selamlıyor kendilerine başarılar diliyoruz” dedi.

Galatasaray Kürek Şubesi Menajeri ve Tesis Yönetmeni Kamil Selçuk, dernek tarafından düzenlenen bu moral gecesinin kendilerini motive ettiğini ve bu spor dalında başarılarının devam edeceğin söyleyerek, organizasyon için teşekkür edip, Doğan Önal’a gecenin anısına şilt hediye etti. Geceye, Körfez Galatasaray taraftarlar Derneği eski Başkanı ve Kocaeli Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve arkadaşları da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817