Garibana da Acımadılar

İsmail Köse, viyadük altında özellikle sabah işe gidenlere ve iş bulmaya gelenlere çay ve kahve satarak geçimini sağlamaya başlamıştı. Maçlarda da Alparslan Türkeş Stadı’na giderek yine çay satan İsmail Köse, malzemelerini bir Pazar arabası içinde taşıyordu.

İsmail Köse’nin iddialarına göre, önceki akşam topladığı malzemelerini eve götürdü ve oturduğu binanın girişinde bıraktı. İsmail Köse, sabah kalktığında Pazar arabasının ve içinde ki 2 adet piknik tüp, çaydanlıklardan oluşan çay malzemelerinin çalındığını gördü.

İsmail Köse, polise giderek şikayetçi olduğunu ve çalınan malzemelerinin bulunmasını istediğini söyledi. İddialara göre malzemeleri çalınan İsmail Köse, polisten hırsızların yakalanmasını isterken tekrar tüp bulmak için yardım istemeye başladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817