Gazeteciler yaza merhaba dedi
KOCAELİ Gazeteciler Cemiyeti, üyeleri için önceki akşam MÜSİAD Sosyal Tesisleri’nde “Yaza Merhaba” gecesi düzenledi. Geceye gazeteciler dışındaBüyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Burhan Eres, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, Basın İlan İl Müdürü Muharrem Mermertaş, Genel-İş, Petrol-İş ve Belediye İş temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı

BASIN MÜZESİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise gazeteciler canlı müzik eşliğinde kurtlarını dökerken, gecede konuşan Cemiyet başkanı Halit Yılmaz, İl Özel İdaresi’nden 10 yıllığına 3 katlı konak devraldıklarını ve Kapanca Sokak’ta bulunan konağın artık merkez bina olacağını belirtti. Yılmaz ayrıca, konağın içinde basın müzesi de bulunacağını ifade etti. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da konuşmasında, “Özgür basın, demokrasinin vazgeçilmez parçalarından biridir. Siz toplumun aynasısınız ve biz de sizin sayenizde kendimize boy aynasından bakıyoruz” diye konuştu.

DESTEKÇİLERE PLAKET

Yemeğin ardından, cemiyete destek veren Nüfus İl Müdürü Suat Demir, Derince Nüfus Müdürü Nevzat Gilan, İzmit Ziraat Odası eski Başkanı Şinasi Turoğlu, Özel İlgi Çocuk Sağlığı Merkezi ve Kocaeli Tıp’ın Merkezi sahibi Yaşar Ellialtı, Kocaeli Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Faruk Demir, Dost Ajans sahibi Şenol Çiçek, Çarşı Reklam Sahibi Seda Ceran, Parkotomat sahipleri Gökhan Ceylan ve Bilgehan Uçar, Türk Ocağı Genel Sekreteri Yücel Alpay Demir’e plaket verildi. Gecede ise canlı müzik eşliğinde gazeteciler kurtlarını döktü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817