Gebze'de Hırsızlık Operasyonu
Gebze Güzeller Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi üzerinde bir markete ekmek veren ve anahtarı üzerinde bulunan 41 U 0613 plakalı kamyonet çalındı. Ekipler Çayırova Yeni Mahalle kavşağında 'Dur' ihtarına uymayarak İstanbul yönüne doğru giden şüphelinin kullandığı araç, D-100 Karayolu Pendik Esenyalı mevkiinde kıstırıldı. Aracı çalan A.E. (28) gözaltına alındı. A.E.'nin yapılan sorgusunda 23 Eylül tarihindede Mevlana Mahallesi 879 Sokak'ta markete giren bir kişiye ait 41 L 2954 plakalı otomobili de çaldığı, İstanbul Kartal'da benzini bitince bir soğa terkettiği belirlendi. 

OYUN SALONUNU BOŞALTTILAR 

Yine Gebze'de Köşklüçeşme Mahallesi'nde 8 Eylül'de bir oyun salonunda 7 LCD TV ve 7 oyun grubunu çaldıkları iddia edilen E.K. (28) ve E.T. (31) ide evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. 

Araç ve işyerinden hırsızlıkla ilgili 3 şüpheli, polisteki sorgularının ardından Adliye'ye sevk edildi. Bu sırada şüpheliler, ellerindeki su şişesi görüntülerini almaya çalışan gazetecilere fırlattı. Şüphelileri yanlarındaki polisler güçlükle kontrol etti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817