GEBZE’DE İZİNSİZ İLANLAR SÖKÜLÜYOR
 Gebze kent merkezinde ilan ve reklam kirliliğine karşı temizlik harekatı başlatıldı. Duvar ve direklere yapıştırılan ilan ve afişleri bir bir sökerek çevre kirliliğini önleyen temizlik işleri müdürlüğü, izinsiz ilan ve afiş asan şahıs ve kurumları uyararak, izinsiz ilan yapıştıranlara idari para cezası uygulanacağını bildirdi.

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı çevre koruma ve kontrol ekiplerince kent meydanı ve çevresinde duvarlara, aydınlatma direklerine, reklam panolarına ve trafolara gelişi güzel yapıştırılan ilanlar sökülüyor. Şehirde görsel kirlilik yaratan ilan ve afişler ekipler tarafından tek tek söküldükten sonra temizlik yapılıyor.

UYARILARI DİKKATE ALMAYANLARA İDARİ PARA CEZASI

Gerekli izinler alınmadan yapıştırılan ilan ve reklam görsellerinin sahiplerine ulaşan belediye yetkilileri ilgilileri uyarıyor. Uyarıları dikkate almayanlar ile ilgili gerekli yasal işlemlerin ardından idari para cezası uygulanıyor. Gelişi güzel yapıştırılan afiş, ilan ve reklamların çevre ve görüntü kirliliğine neden olmasının yanı sıra kent estetiğini de bozuyor. Konuyla ilgili ihbar ve şikayetler 641 78 17 numaralı telefondan Temizlik İşleri Müdürlüğüne yapılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817