Genç girişimci otomotiv Sektörüne katıldı
 Körfez’in tanınmış ailelerinden olan Bozkurt’lardan, Yusuf Bozkurt Çağ Otomotiv adlı iş yer açarak, genç girişimciler arasındaki yerini aldı.

Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi Numara 115’te hizmete başlayan Çağ Otomotiv-Petrol adlı iş yerinin açılışı, kurban kesilerek yapıldı. Genç girişimci Yusuf Bozkurt tarafından hizmete açılan iş yerinde, sıfır ticari araç ve ikinci el hem ticari, hem de otomobil alım satımı yapılacak.

Güvenceli ve garantili hizmet ile sektörde iddialı olduklarını söyleyen Yusuf Bozkurt, alım satım yaptıkları araçlar için tam güvence verdiklerini belirterek, ‘’Bu sektörde güven en önemli unsur. Bu nedenle Körfez halkı ve ticari araç almak isteyen işletmecilerin hiç düşünmeden kapılarını açacakları iş yeri olacağız’’ dedi.

Yusuf Bozkurt, alıp, sattıkları araçlarda da kalite ve hasarsızlığı ön planda tutacaklarını, bunun da müşteri ile aradaki karşılıklı güveni pekiştireceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817