Gençler Toltar dedi
 Ak Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları tarafından organize edilen program ile Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar Ak Partili yüzlerce genç ile Turgut Özal semt konağında buluştu. Semt Konağına akın eden yüzlerce genç davullar ve bayraklar eşliğinde soğuk havaya rağmen miting havasındaki programa katıldılar.

 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN KAPI KAPI ÇALIŞACAĞIZ

Miting havasında geçen programda konuşan Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, “Bize düşen Ak Parti’nin Dilovası’nda tekrar iktidar olması için bir olmaktır, birlik olmaktır. Gece gündüz demeden kapı kapı, sokak sokak dolaşarak 5 yıllık süreçte ilçemizde yaşanan değişim ve dönüşümü göstermektir. Toltar’ın konuşması gençlerin alkış ve sloganları ile kesilirken Toltar konuşmasına şöyle devam etti.

 

BİRİLERİ SADECE HAYAL EDER

Eğitimden, sağlığa, park alanlarından, ulaşıma kadar yüzlerce hizmeti anlatacağız. Kurulduğu günden bugüne Dilovası’nda yapılamayanı yapan Ak Parti’mizin bundan sonraki süreçte de halkımıza hizmetkârlık yapmaya devam edeceğini korkusuzca ifade etmektir. Gençler, birileri sadece hayal eder ama Ak Parti iktidarı hayalleri gerçeğe dönüştürür. Biz yaptıklarımızı anlatıyoruz ve vaatlerle halkımızı etkileme telaşında değiliz.30 Mart akşamının hemen ardından Dilovası’n daki hizmet maratonu kaldığı yerden devam edecektir kısacası ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

 

BÖLÜNMEMİZİ HAYAL EDİYORLAR

Bize düşen meydanlara çıkmak, yollara düşmektir. Bize düşen büyük Türkiye hayali ile gecesini gündüzüne katarak gerçekleştirmeye çalışan Büyük Lider Recep Tayyip Erdoğan’a omuz vermektir.

Karalama kampanyaları ve çamur at izi kalsın politikaları ile yıpratılmak, itibarsızlaştırılmak istenen iktidarımıza sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bunun ilk adımı da 30 Martta yapılacak olan yerel seçimlerdir. Bölünmemizi hayal edenlere inat Ak Parti mizde yaşanan birlik ve beraberlik ruhunun daim olmasını Cenab-ı Hak’dan niyaz ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817