GESMEK kapılarını açıyor

Başkan Köşker Gebzeli hemşerilerini, 3-23 Eylül tarihleri arasında kayıtların süreceği GESMEK ailesi bünyesine katılmaya davet etti 

 

7’DEN 70’YE HER BRANŞTA EĞİTİM

Gebze’nin meslek akademisi, Gebze Belediyesi Güzel Sanatlar ve Meslek Edindirme Kursları (GESMEK)’te yeni dönem kayıtları başladı. Gebze Belediyesi’nin eğitim hizmetlerindeki marka değeri GESMEK’te 2012-2013 eğitim dönemi için kayıtlar başladı. Geçtiğimiz eğitim döneminde 6 binin üzerinde Gebzeliye onlarca farkı branşta eğitim veren GESMEK’te hünerler beceriye dönüşüyor. Bu yıl 55 branşta 7’den 70’e tüm Gebzelilere eğitim verecek olan GESMEK’te kayıtlar 3-23 Eylül tarihleri arasında alınacak. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen vatandaşların, 1 adet fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle Sultan Orhan Mahallesi Hükümet Caddesi 1213 sokak adresinde bulunan GESMEK merkezine müracaatta bulunmaları gerekiyor.

55 FARKLI BRANŞTA KURSLAR

Bilgisayar kullanımı, bilgisayar okur-yazarlığı, temel muhasebe, grafik tasarım, web tasarım, auto-cad, İngilizce, Arapça, Almanca, diksiyon, yönetici asistanlığı, tiyatro, halk oyunları, step, Türk Sanat Müziği, resim, gitar, bağlama, keman, ney, kuaförlük, cilt bakımı, takı tasarımı, iğne oyası, yaş pasta yapımı, aşçı çırağı, ebru, hüsn-i hat, tezhip, çiçek ressamlığı, Kat’ı, dekoratif ahşap süsleme, gümüş kazaz örücülüğü, el nakışı, tel kırma, kadın giysileri dikimi, zikzaklı makine nakışı, Maraş işi, kadife işi, kırkyama, keçe yapımı, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri, çeyiz ürünleri hazırlama, fotoğraf çekimi, telkari gibi onlarca branşta eğitimlerin verileceği GESMEK’te yeni dönemde ilave olarak çini, porselen ve cam işlemeciliği, el nakışı, on parmak, kitre bebek, rölyef, ilkyardım kursu, elde Maraş işi branşlarında da kayıtlar alınacak.

KÖŞKER’DEN KURSLARA DAVET

Hobilerini beceriye dönüştürmek ve bir dalda mesleki yetkinlik kazanmak isteyen Gebzeli hemşerilerini ücretsiz GESMEK kurslarına katılmaya davet eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Her yaştan, her kesime hitap eden, 55 değişik branştaki kurslarıyla ve kaliteden ödün vermeyen eğitimiyle, vatandaşlarımız tarafından tercih edilen bir kurum olan GESMEK bizim göz bebeğimiz. Siz değerli hemşerilerimi; kaliteli eğitimi ve seçkin eğitimci kadrosuyla her geçen yıl bünyesine yeni katılımcıları dahil eden GESMEK ailesinin birer ferdi olmaya davet ediyorum” dedi. Gaziler, İstasyon, Yenikent, Adem Yavuz ve Beylikbağı mahallerinde bulunan kurs merkezlerinde de 10 Eylül tarihinden itibaren kayıtların alınacağı GESMEK’te derslerin 24 Eylül’de başlaması planlanıyor. Yenilenen ve her biri kendi branşında yetkin olan eğitimci kadrosuyla yeni dönemde Gebzelilere hizmet vermeye hazırlanan GESMEK kursları hakkında detaylı bilg,i 0 262 644 33 78 numaralı telefondan öğrenilebilinir.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817