GÖĞDEMİRDEN – GEDİK VE BOZTAŞA TEŞEKKÜR
 Körfez ilçe Erzurumlular Derneği Atalar Mahallesi’nden Mimar Sinan Mahallesi Cuma pazarı sokağının sonuna taşındı. Dernek binası açılışında konuşma yapan Körfez Erzurumlular Dernek başkanı Yavuz Göğdemir konuşmasının bir bölümünü teşekkür için ayırdı. Göğdemir konuşmasında şunları ifade etti.

 

GÖĞDEMİR - BOZTAŞ ve GEDİKE TEŞEKKÜRLER

 

Dernek binamıza bir yıldır yer arıyorduk ancak bulamıyorduk. Yıllardır derneğimizin gerekse yönetim kurulunda, gerekse Federasyonumuzun yönetim kurulunda hemşerileri için gecesini gündüzüne katarak çalışan NET-YAP İnşaat sahipleri Orhan Gedik ve Mehmet Ali Boztaş açılışını yaptığımız bu Dernek binamızın yerini uzun bir süreliğine karşılıksız derneğimize tahsis ettiler. Yönetim kurulumuzun aldığı kararla nasip olursa Boztaş ve Gedik’in bizlere tahsis ettiği bu dernek binamızın yerini nasip olursa iki yıl içinde satın almayı da düşünüyoruz. Her zaman hemşerilerine değer veren Sayın Orhan Gedik ve Mehmet Ali Boztaş’a huzurlarınıza teşekkürü bir borç biliyor hemşerilerimiz ve yönetim kurulumuz adına da teşekkür ediyoruz. Dedi’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817