Gökhan ile Seval Evlendi

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde çalışan İlhan Çelik’in da kardeşi olan Bağdat Mahallesi’nde oturan muhtar İsmail Çelik ile ev hanımı Fadime Çelik çiftinin 4 çocuğundan Elimsan Fabrikası çalışanı çocukları Gökhan, hayatını Bursa Kestel İlçesi’nde oturan Akçiçek İnşaat Asfalt Kaplama Şirketi ortalarından Kemal Çiçek ile ev hanımı Meryem Çiçek çiftinin 3 çocuğundan zarif kızları Seval Çiçek ile birleştirdi.

 

Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Çiçek ve Çelik çiftinin dost ve akrabalarının da hazır bulunduğu nikahı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıydı. Çiftin şahitliklerini Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, gelinin yeğeni de olan Bursa Kestel Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemal Çiçek, Dursun Çelik, Selman Çelik ve Uğur Altınok üstlendi.

 

Bir ömür birliktelik için evet diyen çifte evlilik cüzdanını ‘Allah mesut etsin’ dilekleri eşliğinde Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık verdi. Başkanlar Karaosmanoğlu, Karabalık ve Çiçek genç çift ile fotoğraf çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817