GÖLCÜK ASKER HASTANESİ SAĞLIK BAKANLIĞI’NA DEVREDİLDİ
 DEVİR TESLİM TÖRENİ YAPILDI

26 Ağustos 2016 Cuma günü saat 17.00'de düzenlenen devir teslim törenine;  Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Gölcük Asker Hastanesi Başhekimi Tabip Kıdemli Albay Mustafa Kanmaz, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Coşkun Güler, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin, kamu hastaneleri yöneticileri ve Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ve Gölcük Asker hastanesi çalışanları katıldı.

 

ERGÜNEY “Bizler Sağlık Alanı Çalışanı Olarak Bir Elin Parmakları Gibiyiz”

Törende konuşma yapan Genel Sekreter Ergüney; “669 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında gerçekleştirilen asker hastanelerinin Sağlık Bakanlığına devir süreci tüm Türkiye’de saat 17.00 itibarıyla gerçekleşmiştir. Gölcük Asker Hastanesi bugüne kadar gerek askeri gerekse sivil sağlık hizmetlerinde önemli başarılara imza atmıştır. Birlikte yapacağımız çalışmalarla Gölcük Asker Hastanesinin yılların getirdiği güçlü deneyimlerini kamu hastanelerimizin güçlü yapısı ile birleştirdiğimizde hizmet çıtasının daha da yukarıya taşınacağına inanıyoruz. 

 

Diğer sağlık tesislerimizde olduğu gibi bu hastanemizde de en gelişmiş teknolojiler halkımızın hizmetine sunulacaktır. Tesisimizden asker sivil ayrımı yapılmaksızın tüm halkımız yararlanacaktır. Bizler sağlık alanı çalışanı olarak bir elin parmakları gibiyiz. Aramıza yeni katılan sağlık çalışanlarımızın uyum ve huzur içerisinde çalışmaları için elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz” diyerek yeni hastanenin tüm halkımıza ve ülkemize hayırlı olması temennilerini dile getirdi.

 

Törende söz alan Gölcük Asker Hastanesi Başhekimi Tabip Kıdemli Albay Mustafa Kanmaz’da “Asker hastanesi olarak birçok özellikli ve güzel hizmetlere imza attık. Başarılı çalışmalardan dolayı beraber görev yaptığım tüm arkadaşlarıma Türk Silahlı Kuvvetleri adına teşekkür ediyorum” diyerek hayırlı olması dileklerini iletti.

 

BAŞHEKİME PLAKET, ÇALIŞANLARA ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan’ın yaptığı konuşmanın ardından, Asker Hastanesi Başhekimi Tabip Kıdemli Albay Mustafa Kanmaz’a teşekkür plaketi ve çiçek takdim edildi. Törene katılan sağlık çalışanlarına gül verilmesini müteakip ikram ve temenniler ile tören son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817