Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş  Halıdere de Hasta ve Yaşlı vatandaşları ziyaret etti
 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, hazırlanan program dahilinde ziyaret programlarına aralıksız devam ediyor. Başkan Ellibeş bu yönde Halıdere de Körfez ve Yalı Mahallelerinde bir dizi hasta ve yaşlı vatandaşları evlerinde  ziyaret etti.

 

Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Hasta vatandaşlar ve aileleri, Başkan Ellibeş’e teşekkür ettiler. Başkan Ellibeş yaptığı ziyaretlerde vatandaşların isteklerini dinledi ve herhangi bir sorun olduğunda mutlaka Belediye bildirmelerini belirtti.

 

Başkan Ellibeş’e ziyaretlerinde, AK Parti İlçe yöneticilerinden Program sorumlusu Müfit Büyükbaş, AK Parti Halıdere Kadın Kolları yönetiminden Selvi Akabalı, Halıdere Körfez Mahalle Muhtarı İhsan Ataman,Yalı Mahalle Muhtarı Seyfi Eraydın,AK Parti H.dere Mahalle teşkilatlarından temsilciler eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817