Gölcük halkının 7/24 hizmetindeyiz
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Karaköprü Mahallesi’nde esnafa konuk oldu ve Saraylı ile Örcün köylerini ziyaret etti. Gölcük halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’İlçe merkezinden köylerine kadar Gölcük halkının 7/24 hizmetindeyiz’’ dedi.

ESNAFI VE KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

Başkan Karaosmanoğlu’na ilçeyi ziyaretinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ile meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, ilk olarak Karaköprü Mahallesi’ndeki esnafa konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra Gölcük’ün tarihi köylerinden Saraylı ile Örcün’ü ziyaret etti.

YENİ YILDA YENİ ESERLER

Ziyaret ettiği her yerde Gölcük halkının yoğun ilgisi ve ikramlarıyla karşılanan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Gölcük’e ve Gölcük halkına hizmetlerin en güzelini ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlçe merkeziyle ve köyleriyle Gölcük gelişiyor ve değişiyor. Gölcük Belediyemizle birlikte ilçe genelindeki eserlerimize yeni yılda da yeni eserler katmanın gayreti içindeyiz’’ ifadesini kullandı. Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş de, ilçeye olan ilgisi ve hizmetleri nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817