Gölcük Protokolü’nden Vali Aksoy’a hayırlı olsun ziyareti

Hayırlı olsun temennilerini ilettiler

İlimize Diyarbakır’dan atanan Vali Hüseyin Aksoy ziyaretçilerini ağırlıyor. Geçtiğimiz gün Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Gülle Vali Aksoy’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Vali Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Vali Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kocaeli’de birlik ve beraberlikle güzel işler başaracaklarını söyledi. Ziyarette Kaymakam Altıntaş, Başkan Ellibeş ve Başsavcı Gülle, Vali Aksoy’a görevinde başarılar dileyip, birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Ellibeş, “Kocaeli’de birlikte güzel işler başaracağımıza olan inancım tam”

Başkan Ellibeş, “İlimize hoşgeldiniz. Bugün siz değerli Valimize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Valimizin de belirttiği gibi Kocaeli’de güzel işler başaracağımıza olan inancımız tam” dedi.

Çalışmaları hakkında bilgi verdiler

Ziyarette Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ile Gölcük Protokolü sohbet ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817