GÖLCÜK'TE SİLAHLI ÇATIŞMA: 1 ÖLÜ 6 YARALI

Edinilen bilgilere ve iddilara Gölcük Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 36. Sokak üzerinde bulunan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana gelen olayda 7 kişi tabancayla vurularak yaralandı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine oaly yerine polis ve ekipleri sevkedildi. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri soruşturma başlatırken olayda yaralılarının isimlerinin Murat Gökmen, Seyhan Araç, Muhammet Kuş ve İrfan Ayazoğlu olduğu öğrenildi.

HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Gölcük'te Özkan Ece'nin sahibi olduğu parke dükkanında meydana gelen silahlı çatışmanın ardıdan yaralanan 7 kişi çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Serhan Aras tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817