banner2752
banner2750
banner2776

Gönül; “İzmit’i Gelecek Vizyonuna Taşımak Görevimiz”

 

Belsa’da bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül’e, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ve AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Aykut Çağlayan eşlik etti. Program kapsamında Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş ve çok sayıda dernek üyesi muhtar katılım gösterdi. Ziyarette belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini bildiklerini ifade eden Gönül, “İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak bizlerin görevi. İzmit’i geleceğe taşıyacak olan bilgi ve tecrübe bizde var. Belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini liderimizden biliyoruz” dedi.

İZMİT, KOCAELİ’NİN KALBİ

Adaylık süreci hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Gönüller bir olsun. Gönüller iyi olduktan sonra her şey güzel olur. İzmit, Kocaeli’nin kalbi.  Bu süreç hepimizin süreci. Bu sürecin başta mahallelerimiz olmak üzere ülkemize, ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aldığımız görevler önemli görevler. Bizim davamız hizmet davası. Hizmetlerimizi yaparken, halka rağmen yapmayacağız. Ben yaptım oldu anlayışı ile değil. İstişare ile karar alacağız. Muhtar olarak çok kutsal göreviniz var. Allah hepinize kolaylıklar versin. Hizmet davasında diyalogumuzu arttırmak önemlidir” şeklinde konuştu.

BELEDİYECİLİĞİ LİDERİMİZDEN BİLİYORUZ
Belediyeciliğin nasıl yapılmasını çok iyi bildiklerinin altını çizen Gönül, “Ben 52 senedir İzmit’teyim. Bu şehir beni yetiştirdi, bana önemli görevler yapma imkanı verdi. Her zaman sizlerin yanındayım. Kocaeli’nin en önemli ilçesi İzmit. Birçok mahallemiz, birçok insanımız var. İzmit’i gelecek vizyonuna taşımak bizlerin görevi. Bu halkımızın teveccühü ile gerçekleşecek. İzmit’i gelecek vizyonuna taşıyacak olan bilgi ve tecrübe bizde var. Belediyeciliğin nasıl yapılması gerektiğini liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan biliyoruz” dedi.

EN DOĞRUSU İÇİN TARTIŞACAĞIZ
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “İzmit için emek veren tüm belediye başkanlarımızı, muhtarlarımızı anarak yürekten teşekkür etmek isterim. Bizim davamız hizmet davasıdır. Bu inançla çalışacağız. Her şeyi istişare ile yapacağız. En doğrusunu bulmak için tartışacağız. Eski İzmit’i koruyarak yeni İzmit’i oluşturacağız” ifadelerini kullandı.

MİMAR OLMANIZ BÜYÜK ŞANS

Gönül’ün ardından konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı, “İzmit gerçekten zor bir bölge. Ama sizin mimar olmanız İzmit için büyük şans. Mahallelerimizde kentsel dönüşüm devam ediyor. İnşallah bu dönüşüm sürecini sizler de devam ettirirsiniz. Özveriyle birlikte çalışarak İzmit’te muhtarlarımız ile kavga ortamına izin vermedik. Bu birliktelikten zaman zaman kazanımlarımız oldu. Zaman zaman sorun yaşayan muhtarlarımız oldu. Ama birlik mücadelemizden vazgeçmedik. 15 yıl muhtarlık yaptık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680