GÖNÜL’DEN KONAK ZİYARETİ
 GÖNÜL’DEN KONAK ZİYARETİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Eşitliği Komisyon Başkanı Azize Sibel Gönül, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İzmit İlçe Gündoğdu mahallesinde bulunan mahalle konağını ziyaret etti.

 

Ahmet YARAR

 

GÜNDOĞDU KONAĞINA ZİYARET

Milletvekili Azize Sibel Gönül ve beraberindeki İzmit ilçe yöneticileri, İzmit Belediyesinin Gündoğdu mahallesinde kazandırmış olduğu mahalle konağını ziyaret etti. 2011 yılında hizmete açılan konağın açılış törenine de katılan Gönül, mahalle halkının memnuniyetini yerinde inceledi.

 

KADINLAR GÜNÜNE KATILDI

İçerisinde mahalle muhtarlığı, etüt merkezleri, emekli odası, İZMEK kurs odalarının bulunduğu konağı ziyaret eden Milletvekili Gönül, mahallede bulunan kadınların her ay mahalle konağında düzenledikleri gün programına katıldı. Gündoğdu Mahalle Konağının bahçesinde kadınlar ile sohbet eden Gönül, belediyenin hizmetleri ve mahalle konağı hakkında olumlu tepkiler aldı.

 

GÖNÜL;”HERŞEY SİZİN İÇİN”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve Kadın Erkek Eşitliği Komisyon Başkanı Sibel Gönül, “Yerelde Belediye başkanlarımız, Türkiye genelinde hükümetimiz vatandaşlarımızın refahını, huzurunu, birlik ve beraberliğini korumak için el ele vererek çalışıyoruz, yapılanların hepsi sizler için, vatandaşlarımız için. Siz mutlu oldukça bizlere güvendikçe bu güveni sarsmadan çalışmaya, durmadan yılmadan sizler için projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Gönül’ün ziyaretinden dolayı teşekkür eden mahalle halkı, “Bizlerle iç içe olan bizden olan vekillerimizi, belediye başkanlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz” diyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817