Gönüllü İtfaiyeciler Avluburun’da buluştu

DOĞAN KARA DA KATILDI

Kartepe İlçesi Avluburun Köyü’nde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara, Afkom Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, Önleme ve Eğitim Şube Müdürü Bülent Buldu, Gönüllü İtfaiyeciler Birim Sorumlusu Yusuf Çınkıl, grup ve müfreze sorumlularının yanı sıra çok sayıda gönüllü itfaiyeci katıldı.

 

MÜFREZE BİNASI İNCELENDİ

Kahvaltıyı organize eden Avluburun köyü Gönüllü itfaiyeciler sorumlusu Huriye Şık ve köy muhtarı Halil İbrahim Akyol katılan herkese teşekkür etti. Afkom Şube Müdürü Ömer İslamoğlu, Türkiye’ye örnek olan gönüllü itfaiyecilik projesinin bu gibi etkinliklerle daha verimli olacağını söyleyerek, özveri ile bu sosyal sorumluluğu yerine getiren tüm gönüllü itfaiyecilere teşekkür etti. Kahvaltının ardından köyde kısa bir yürüyüş gerçekleştirildi. Yeni hizmete girilecek Avluburun Gönüllü İtfaiye Müfreze binası incelendi.

 

GÖNÜLLÜ BAŞVURULARI

2001 yılında başlatılan gönüllü itfaiyecilik projesinde toplam 46 dönemde 700 kişiye eğitim verildi. Kocaeli genelinde 16 gönüllü itfaiye istasyonunda hizmet verilmekte. Gönüllü itfaiyeci olmak isteyen vatandaşlar İtfaiye Dairesi Başkanlığı Afkom Şube Müdürlüğü gönüllü itfaiyeciler birimine başvurmaları gerekmektedir.(335 21 24/  Dahili 236)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817