GÖRKEMLİ DÜĞÜNDE EĞLENCE İPTAL EDİLDİ

Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ın da katıldığı ve nikah şahidi olduğu düğünde, bir aile yakının vefatı nedeniyle eğlence yapılmadı, Kur’an okundu.

Büşra ve Hamza’nın bir ömür boyu birlikte olmak için söz verdikleri düğün töreni, Tütünçiftlik Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Her iki ailenin de yakınları ve dostları ile protokol, saat 12.30’da başlayan düğün töreninde salonu doldurdular. Kalabalık katılımın olduğu düğünde, salon tamamen dolarken genç çiftin nikahını Belediye Başkanı İsmail Baran kıydı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Kotsiad Başkanı Mehmet Allak, Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak, iş adamı Kemal Aydın’da şahitler arasında yer aldı.

Nikah kıyıldıktan sonra Cemil Yaman nikah defterini geline teslim etti ve mutluluklar diledi. Yerel sanatçının da yer alacağı düğünde, Oruç ailesinin yakını Zeki Deniz’in İstanbul’da vefatı nedeniyle eğlence iptal edildi. Düğünden sonra Oruç ailesi İstanbul’a giderek cenazeye katıldılar.

Mutluluk ve üzüntünün bir arada yaşandığı düğün töreni ile Kudret ve Turgay’ın kızları Büşra ve Herdem ile rahmetli olan Fehmi Bilgiç’in oğlu Hamza bir ömür boyu birlikte olmaya Evet diyerek, hayatlarını birleştirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817