Gültepe Mahallesi’ne 40 dönümlük park

Şehirdeki atıl alanları düzenleyerek park haline getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu alanlara diktiği ağaçlarla da kentin yeşilliğini çoğaltıyor. Ağaçlandırılan bölgeler oyun parkları, kamelyalar ve spor sahalarıyla zenginleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Daire başkanlığı bu kapsamda Gültepe Miralay Mümtaz Caddesi çevresindeki alanda park çalışması yapacak.

CADDENİN ÇEVRESİ PARK OLACAK

Gültepe Miralay Mümtaz Caddesi’ndeki yol çalışmasından sonra ortaya çıkan yaklaşık 40 dönümlük alan parka dönüşmek için gün sayıyor. Gültepe otoyol viyadüğünün üst kısmından başlayacak çalışma aşağıya doğru uzanan 40 dönümlük alanda gerçekleştirilecek. Parkın ortasından geçen kanal üzerine küçük dekoratif köprücükler yapılacak.

BİNLERDE AĞAÇ DİKİLECEK

Parkta çocuk oyun grupları, futbol sahası kamelyalar, gölgelikler ve banklar da yer alacak. Parkta yürüyüş yolları ve otopark bulunacak ve binlerce ağaç dikilecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817