Gümüş, “Yapıcı Desteğimiz  Devam Edecektir”

Mehmet Gümüş, ittifakın devam edeceğini ve bu nedenle de iki ayrı ihtimalin gerçekleşeceğini belirterek, her halükarda ilçe için en iyi sonucun alınmasını istediklerini belirtti. Gümüş açıklamasında, Yerel seçimlerde ortak hareket etme kararı çıkarsa bu doğrultuda gereken desteği verir, yapılması gerekenleri, üzerimize düşeni yaparız. Ayrı adaylarla seçime gidilmesi halinde de, Körfez’in gelişmesi, modern konforlu, yaşanabilir bir kent olması, projelerin tamamlanması için teknik donanımı yüksek bir kadro ile il ve ilçe başkanlığımızın önderliğinde halkın önüne çıkarız” dedi.

Gümüş, MHP’nin her zaman yapıcı ve devletin çıkarlarını koruyan bir misyon üstlendiğini de hatırlatarak, “MHP’nin üzerine aldığı misyon her zaman yapıcı ve devletin çıkarlarını korumak üzerine olmuştur. Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek her zaman çözüm önerilerini sunmuştur. Yerel hizmetler de her zaman yapıcı çözüm önerileri ve fikirlerle olumlu muhalefet görevi yaptık. Kuru ve yıkıcı muhalefet bizim işimiz değildir. İlçemizin bir takım sorunlarını çözmek için belediyemiz çalışmaktadır, hızla nüfusu artan ve büyüne bir ilçe bu nedenle de gelecek dönemde de sorunlar ve işler çoğalacaktır. Önemli olan sorunlara bakış açımızın gerçekten teknik ve çözüm odaklı olmasıdır. Çözümler kalıcı ve iyi planlanmış olmalıdır. Aksi halde geçici çözümler yarın tekrar karşınıza sorun olarak çıkar. İlçe yönetiminde öncelikler insan hayatının güvenliği olmalı, sağlığı ve yaşam standartlarını etkileyen konular çözüme kavuşturulmalıdır. Daha sonra diğer konular gelmelidir. Şehirciliğin teknik ve mimari yönü önemlidir ve buna dikkat edilmelidir. Şu anda devam eden ve halkın ihtiyaçları gözetilerek yapılan projeleri destekliyoruz ve bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

Mücadele devam etmeli

Gümüş, 15 Temmuz darbe girişimini de lanetle kınadıklarını bir kez daha hatırlatarak, “Şehit olanlara Allah’tan Rahmet diliyor, Gazilere de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu girişimde kahramanlık gösteren tüm vatandaşlarımıza da minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Değerli liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi Fetönün tüm mensupları sonuçları ne olursa olsun yakalanmalı ve cezalandırılmalıdır. Aynı şekilde devlet içinde paralel yapılanan diğer yapılar da tespit edilmeli, köküne kadar inilmeli ve amaçları tespit edilerek gereği yapılmalıdır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817