“Gündoğdu bizim gözbebeğimiz gibi”
 Gündoğdu Köyü sakinleriyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Gündoğdu’muza gözümüzün bebeği gibi baktık” dedi

 

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Gündoğdu Köyü Ulusoy Kıraathanesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkanları sıcak bir şekilde karşılayan vatandaşlar, aynı zamanda ihtiyaçlarını iletme fırsatı da buldu.  Buluşmaya partililer de katıldı.

 

BÖLGE GELİŞECEK

Cephanelikte yapılacak çalışmaların Gündoğdu bölgesine ciddi katkılar sağlayacağını kaydeden Başkan Doğan, şehrin her noktasına dokunuş yaptıklarını belirtti. Doğan, “Gündoğdu bölgesinin sağlık ocağı sorununu çözdük. Konağımız içinde birçok bölüm var. Bu çalışmaları yaparken kuruşunuzu ziyan etmedik. Gündoğdu’ya göz bebeğimiz gibi baktık” ifadelerine yer verdi.

 

GÖRÜŞLERİ DİNLEDİLER

Hizmetlerin karşısında halkın duasını istediklerini dile getiren Başkan Doğan, “Bu görevler, halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla yapılıyor. Biz bir ekibiz. Biz Gündoğdu’ya yıllardır ihmal edilen hizmetleri yaptık” ifadelerine yer verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, proje üretmede halkın görüşlerine açık olduklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817