GÜNER TEYZE;  ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN
 Dilovası’nda bir dizi temaslarda bulunan ve Tavşancıl’da da yapılan çevre projelerini yerinde inceleyen Bilim, Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ömer Polat’a bahçesinde yetişen eriklerden ikram eden Güner Arıkan(70), “Şehrimize yaptığınız hizmetlerden dolayı sizlerden Allah razı olsun. Biz sizlerden çok memnunuz. Yolunuz hep açık olsun” dedi.   

 

“VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ ESASTIR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da, Güner Arıkan isimli vatandaşın memnuniyetini ifade eden sözleri karşısında, “Bizlerin hizmetlerde en çok önemsediği halkımızın memnuniyetidir. Bu bizim için temel esastır. Tüm kadrolarımız olmak üzere, siyasi anlayışımız da bu gaye içindir. Tek amacımız vatandaşımızın mutluluğu ve huzurudur” dedi. Tavşancıl’da yaşayan 70 yaşındaki Güner Arıkan daha sonra eski Bakan Ergün ve Başkan Karaosmanoğlu ile İzmit Geçiş Köprüsü’nü arkalarına alarak hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817