banner2752
banner2750
banner2776

Güzelliklerimize, Birlikte Sahip Çıkalım!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan park, bahçe ve mesire alanlarındaki kamu mallarına bilinçsiz vatandaşlarca zarar verildi

 

Bu sosyal alanlarda ortak kullanılan kamelya ve bank gibi kamu malı malzemelere bilinçsiz vatandaşlar tarafından yakılmak veya kırılmak suretiyle zarar veriliyor. Kamu mallarına zarar veren bilinçsiz vatandaşlar tespit edildiklerinde zabıta ve diğer kolluk kuvvetleri tarafından cezai işlem uygulanıyor.

SOSYAL ALANLARDA TAHRİBAT

Büyükşehir Belediyesi Kocaeli genelindeki ilçelerde park, bahçe ve mesir alanları inşa ediyor. Körfez ilçesi Hereke Sahil parkı, Derince ilçesi Çınarlıdere, Çenedere ve Kaşkaldere mesire alanlarında bulunan birçok kamelya, bank, doğal yaşam konteyneri, elektrik direkleri ve diğer kamu malları bilinçsiz vatandaşlar tarafından zarar verildi. Yakılarak ve kırılarak zarar verilen malların önemine dikkat çeken Büyükşehir yetkilileri, bu eşyaların herkese ait olduğunun altını çiziyor.

 

ZARAR VERENLERE CEZAİ İŞLEM UYGULANIYOR

Büyükşehir Belediyesi ekipleri gerçekleştirilen kontrollerde kamu mallarına zarar veren bilinçsiz vatandaşlar tespit edildiklerinde cezai işlem uygulanıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaşanan bu olumsuzlukları, azaltmak için kontrollerini aralıksız sürdürüyor.

ONARIMLAR DÜZELİ OLARAK YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alan Dairesi ekipleri Kocaeli genelindeki tüm sosyal alanları rutin bir şekilde kontrol ediliyor. Yapılan kontroller sonrasında eskiyen, kırılan ve yakılan, kamelya, bank ve diğer kamu malları onarılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680