Güzeloğlu Gölcük Belediyesi Huzurevi Sakinlerini Ziyaret etti
 Kocaeli Valisi Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Belediyesi Huzurevini ziyaret ederek Huzurevinde kalan Yaşlılar ile görüştü ve bir süre sohbet etti. Vali Güzeloğlu eşi Ayşe Güzeloğlu’na, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve eşi Muteber Yazıcı ile Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş eşlik etti.

Vali Güzeloğlu Huzurevi'ne geldiğinde huzurevi sakinleri adına Nevrettin Bostancı ve Nurten Atıcı, Vali Güzeloğlu'na ve eşi Ayşe hanıma Hoş geldiniz diyerek çiçek takdim ettiler. Yapılan bu hoş karşılamadan dolayı çok mutlu olan Vali Güzeloğlu ve eşi yaşlılara teşekkür etti. Vali Güzeloğlu ve eşi, Kaymakam Yazıcı ve eşi ,Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş ve eşi Huzurevi sakinlerini odalarında ziyaret ederek,bir süre sohbet edip hatırlarını sordular.

Huzurevi salonunda bulunan Yaşlılarla yapılan sohbet sonrasında, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi Ayşe Güzeloğlu’na, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü ziyarete gelen Vali Güzeloğlu ve eşine Gölcük Belediyesi Huzurevi hakkında bilgilendirmede bulundu. Yümnü, Huzurevi inşaatına 1998 yılında başlanmış, 2000 yılı Kasım ayı itibari ile tamamlanmıştır. Gölcük Belediyesi Huzurevi 8 tek, 16 çift olmak üzere 24 oda da 40 yaşlı kapasitesi ile 24 oda da 40 yaşlı kapasitesi ile 24 saat 3 vardiya şeklinde hizmet vermektedir. Yaşlı odalarında banyo tuvalet, lavabo, telefon, gömme dolap, yangın alarmı ve balkon bulunmaktadır.

Şu an kuruluşumuzda 20 erkek, 19 bayan olmak üzere toplam 39 yaşlıya hizmet verilmektedir. Yaşlılarımızın 23'ü ücretli, 15'i ücretsiz yaşlı olarak hizmet almaktadır. 2 yaşlımız yatağa bağlı bulunmaktadır. 2014 yılı içerisinde yemekhane ve mutfak zemini yaptırılmıştır. İdari kat yer döşemesi yenilenmiştir. Tüm oda ve lavabolara yardım butonları taktırılmıştır. Ayrıca tüm odalara ortak uydu anteni yaptırılmıştır dedi.

Vali Güzeloğlu ziyareti sırasında huzurevi sakinlerine şu sözleri söyledi, Bu huzur yuvasında içten gülen yüzlerle karşılandım. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Gölcük ilçemize yakışan bu güzel yeri kazandıran belediyemize teşekkür ediyorum. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum dedi.

Yapılan kısa konuşmanın ardından Vali Güzeloğlu eşi ve ilçe protokolü huzurevi sakinleri ile sohbet edip beraber şarkılar söyledi. Vali Hasan Basri Güzeloğlu Eşi Ayşen Güzeloğlu ve ilçe protokolü eşleri ile beraber program sonrasında huzurevi sakinlerine getirdikleri hediyeleri takdim ettiler.

Gölcük Belediyesi Huzurevi'ne gerçekleştirilen ziyaret programında, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdür Yardımcısı Ayşegül Küre, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Aydınlık hazır bulundular.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817