Hacı Osman Mahallesi  İmza topluyor
 Körfez Hacı Osman Mahallesi sakinleri, mahallenin sorunlarına çözüm bulamayınca imza toplayarak ilgili makamlara ulaşmaya çalışma kararı aldılar.

Bu amaçla başlatılan imza kampanyasında, MHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gümüş’de öncülük etti ve kısa sürede 800 imza toplandı. İmza kampanyasına başlayan mahalle sakinleri, Körfez’in en kalabalık ve büyük mahallelerinden olan Hacı Osman’da, vatandaşların para çekebilecekleri ATM’lerin dahi konulamadığını belirterek, ‘’Yaklaşık 15 bin nüfuslu mahallemizde insanlar maaşlarını çekebilecekleri ATM bulamıyorlar. Buradan çarşıya inmek hem zor, hem de aradaki D-100 karayolu nedeniyle riskli. Yaşlı ve emekli insanlar düşünülmüyor. Mahallemizde sorunlar diz boyu, sokak lambalarımız yanmıyor, yananlar da aralıkları açıldığı için aydınlatmıyor. Her şiddetli yağmurda kanalizasyon kapakları yerinden fırlıyor. Yasak olmasına rağmen engel olunmayan tır ve kamyon parkları nedeniyle sürekli kazalar yaşanıyor, çocuklar kaza riski altında yaşıyor. Özlem Sokak’ta lambalarımız yanmıyor, Karlı Sokak’a getirip baz istasyonu kurdular, sağlığımız tehlike altında. Yetkililere ulaştık, ilgilenen olmadı. Mahallenin en işlek yeri olan Yarımcaspor Kulüp binası karşısına doğal gaz terminali kurdular, burada yaşayanlar her an risk alında. Hale Sokak’ta telefon kabloları 1 aydır yerde, ilgilenen yok’’ dediler.

Mahalle sakinleri, Pazar günü kurulan pazarın da mahallenin ana caddesini işgal ettiğini ve esnafın, araç sahibi vatandaşların mahsur kaldığını belirterek, ‘’Tüm girişimlerimiz sonuçsuz kaldı ve en sonunda imza toplayarak sorunlarımızı daha yukarılara iletme kararı aldık. Belediye Başkanımızdan ve Kaymakamımızdan sorunlarımıza çözüm bulmalarını istiyoruz’’ dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817