HAFIZA OLİMPİYATLARINDA TÜRKİYE 4. KOCAELİ'DEN
 7. Türkiye Hafıza Olimpiyatları’nda Türkiye Dördüncüsü Kocaeli’den

 

            Ankara’da MEMORİAD’ın düzenlediği, Türkiye’nin en iyi hafızalarının yarıştığı, 7. Türkiye Hafıza Olimpiyatları’nda, Körfez Mega Hafıza Öğretmeni Serhat ŞENTÜRK İskambil Kartları Takibinde Türkiye 4.sü oldu.

            Dünya Hafıza Şampiyonu ve "Türkiye Zihinsel Matematik, Hafıza ve Fotoğrafik Hızlı Okuma Şampiyonaları’nın (MEMORİAD) kurucusu Melik Safi Duyar Başkanlığında 7.si düzenlenen yarışmada Türkiye’nin en iyi hafızaları yarıştı. Yüzlerce yarışmacının katıldığı yarışmada Körfez Mega Hafıza Öğretmeni Serhat ŞENTÜRK İskambil Kartları Takibinde Türkiye dördüncülüğünü elde etti. Dördüncülüğün Kocaeli’ne yetmeyeceğini vurgulayan ŞENTÜRK, ‘Mega Hafıza ve Hızlı Okuma eğitimleri toplumda yaygınlaştıkça, kentimiz daha büyük başarıların altına imza atacak ve muhtemeldir ki Dünya Hafıza Şampiyonu kentimizden çıkacaktır.’ Kentimizde birçok Mega Hafıza Temsilciliğinin bulunduğunu söyleyen ŞENTÜRK, ‘alanında uzman öğretmenler ile Kocaeli, Türkiye’nin ve Dünyanın en iyi hafızalarını yetiştirecektir.

            Körfez Mega Hafıza Temsilciliği

            Hızlı Okuma, Hafıza Teknikleri, Erken Yaş İngilizcesi (5-12 yaş) ve Mega Aritmetik alanlarında hizmet veren temsilcilik Tütünçiftlik Güney Mahallesi Fetih Caddesi No: 44 adresinde bulunan temsilciliğin telefon numarası ise 5276343.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817