Halk İle Başkan El Ele
 Sosyal Belediyecilik anlayışını ön planda tutan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, geleceğin Körfezini inşa etmek adına sürekli Körfezlilerle birlikte bir araya geliyor.

Bulduğu her fırsatta Körfezli vatandaşların yanında olan Belediye Başkanı İsmail Baran, Mimarsinan Mahallesinde bulunan Cuma Pazarını, Mahalle esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek istek ve taleplerini yerinde dinledi. Cuma pazarını ziyaret ederek, pazarcılar ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı İsmail Baran, esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu.

Körfez Her Geçen Gün Gelişiyor ve Büyüyor

Pazarcıların ve halkın istek ve taleplerini dinleyen Başkan Baran, Körfez ve Körfezliler için başlattıkları çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Körfez’in hızla gelişen ve büyüyen büyük bir ilçe olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Baran, “İlçemizde inşallah kapalı Pazar alanı almayan mahallemiz kalmayacak. Bu yönde çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Halkımızın isteği üzerine otopark taleplerini de değerlendirip önümüzdeki süre zarfında çözüme kavuşturacağız” dedi.

Mahalle Sakinleri Başkan Baran’ı Büyük Bir İlgiyle Karşıladı

Daha sonra Mimarsinan Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Baran, genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaştı. Halk günü toplantılarıyla esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Baran’ı mahalle sakinleri sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Esnafı ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Baran, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinledi. Körfez’in gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirten Başkan Baran, “ Başlatmış olduğumuz dev projelerle Körfez geleceğe koşuyor ve Körfez artık cazibe Merkezi oluyor. Körfez’de büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyoruz. ”dedi.

Çocukların yoğun ilgisi ile moral bulan ve enerji depolayan Başkan Baran,Geleceğin teminatı olan çocuklara ayrı bir özen gösterdi. Çocuklarla teker teker ilgilenen ve oyuncak dağıtan Başkan Baran, çocukların isteklerini kırmayarak çeşitli oyunlar oynadı ve fotoğraf çektirdi.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817