Halkın Ellibeş’e İlgisi Çok Büyük

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarına uğrayan ve partideki özel toplantılarda teşkilat mensuplarını dinleyen Ellibeş, Yeniyalı Mahallesi’nde de halkla bir araya geldi. Ellibeş, Yeniyalı Merkez Camii’nde Altıntaş ailesinin cenazesine katıldı.

ÇAY EŞLİĞİNDE SOHBET

Aile ile yakından ilgilenen cenaze namazının ardından taziye dileklerini iletti. Cenaze sonrasında ise cami altındaki çay ocağında mahalle sakinleri çay eşliğinde sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Yeniyalı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindeki heyete yakın ilgi göstermesi dikkat çekti.

SÖĞÜT, TUNA VE ÖZTÜRK DE GİTTİ

Gerçekleşen buluşma sırasında Ellibeş’e; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, il yöneticilerinden Fehmi Öztürk, kadın kolları yöneticileri ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817