HARİKALAR DİYARINDAN MEVLANA DİYARINA
 Müracaatlar Beyaz Masa’ya yapılacak

Kültürel ve sosyal etkinliklere verdiği önemle bilinen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, manevi coğrafyamızın önemli noktalarından biri olan Konya’ya kültür gezilerinin başlayacağını müjdeledi. Harikalar Sahili ile Türkiye’nin sayılı dinlence merkezlerinden birine sahip olan Derince’den Mevlana diyarı Konya’ya yapılacak olan kültür gezileri Yüksek Hızlı Tren konforuyla gerçekleşecek. 18 yaşından büyüklerin katılabileceği bu manevi yolculuğa çıkmak isteyen Derinceliler, taleplerini 27 Temmuz ile 12 Ağustos tarihleri arasında Derince Belediyesi Beyaz Masa birimine yapabilecek.

 

İlk kafile 13 Ağustos’ta yola çıkıyor

Yapılacak olan başvuru sürecinin ardından ise ilk kafile 13 Ağustos’ta Konya yolculuğuna çıkacak. Günde 40 kişinin katılacağı kültür gezileri ile ilk etapta bir aylık süreçte bin 200 Derinceli’nin Mevlana diyarını görmesi hedefleniyor. Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Konya’nın manevi iklimini yerinde görmek isteyen tüm halkımızı Yüksek Hızlı Tren konforuyla düzenleyeceğimiz bu kültür gezilerine davet ediyoruz. Derince’de yaşayan halkımızın talepleri doğrultusunda kültürel çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817