Hasanpaşa Camii yardım bekliyor

Kartepe Hasanpaşa Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek yönetimi, gelişen ve değişen Kartepe’ye yakışan yeni bir cami yaptırmak adına geçen yıl yeni ibadethanenin temellerini atmıştı. Görkemli bir tören ardından kısa sürede şekillenen cami inşaatında yakalanan ivmenin devam etmesi için hayırseverlerin desteğini beklediklerini belirten dernek yönetimi banka hesap numaralarını kamuoyu ile paylaştı.

 

Bölge halkının ibadetlerini daha rahat ve huzur içinde yapabilmesi adına yürütülen yeni Hasanpaşa Camii inşaatına katkı vermek isteyen vatandaşlar Kartepe Ziraat Bankasının 2189 şube kodu ile 44614086-5002 nolu hesabına bağışta bulunabilecekler. Dernek yönetimi bugüne kadar yapılan destekler için teşekkür ederken, “Gelişen ve değişen Kartepe’de, Hasanpaşa Mahallesi sakinleri olarak bizlerde görkemi ile manevi hazların yüceltileceği yeni bir ibadethaneye kavuşturmak için kollarımızı sıvadık. Mevcut durumu ile yetersiz hale gelen camimiz yerine yenisini inşaa etmek istedik. Geçen yıl hayırseverlerin katkıları ile temelini attığımız ibadethanemizi belli bir seviyeye getirdik. İnşaatı kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm halkımızın katkılarının
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817